Fyldt peberfrugt

Fyldt peberfrugt kan laves i mange variationer og man kan bruge alle farver peberfrugter. Den grønne har dog en lidt anderledes smag end de andre og ikke alle er begejstrede for den. Denne variation af fyldt peberfrugt er hurtig og nem. Den kan bruges i stedet for kød eller som tilbehør.

Hvad skal der bruges?

  • 1 Peberfrugt
  • Fetaost
  • 4 små tomater
  • Salt
  • Peber
  • Timian
Feta og tomat

Skær peberfrugten midt over og fjern kernerne. Lad gerne stilken sidde, så peberfrugten ikke bliver åbnet for meget, desuden er det dekorativt. Tomaterne hakkes groft og hældes i en lille skål. Her har jeg brugt små tomater, men de store kan også bruges. Tilsæt feta fra blok og bland det med salt, peber og timian. fyldet lægges over i den halve peberfrugt. Pres eventuelt fyldet lidt sammen, så det kommer godt ud i krogene.

Stil den fyldte peberfrugten i ovnen ved 200 grader og tjek til den jævnligt. Peberfrugten kan placeres på bagepapir direkte på bagepladen eller lægges i et fad eller lignende. Når den har fået farve, kan man tjekke med en kniv, om peberfrugten er blød og klar til at sætte tænderne i.

Fyldt peberfrugt – klar til ovnen

Min oplevelse er, at det er rart at spise (næsten) det samme som dem, der spiser kød. På den måde kan man dele smags oplevelsen med de andre og snakke med om maden. Det kan man opnå ved at lave en ekstra ret som for eksempel fyldt peberfrugt. Den kan både gøre det ud for kød, men den fungerer også fint som tilbehør til kød.

Velbekomme

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.