Cookie Politik

Cookie

Denne Cookie politik forklarer hvad cookies er og hvordan vi bruger dem. Du kan læse dette for at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, typen af cookies vi bruger, informationen vi samler vha. cookies og hvordan denne information bliver brugt, hvordan du kontrollere dine  cookie præferencer. For yderligere information om hvordan vi bruger, opbevarer holder dine personlige data sikre, se vores side med privat politik.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit tilsagn vedr. cookies på vores webside.

Se mere om hvem vi er, hvordan vi kan kontaktes og hvordan vi forholder os til personlig data, i vores side med privat politik.

Vedrører følgende domæne: xn--schlgelberger-6fb.dk Din nuværende tilstand: Consent Accepted. Administrer dit samtykke.

Hvad er cookies?

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvordan bruger vi cookies ?

Som de fleste online services, bruger vores webside cookies (first-party og third-party) til forskellige formål. First-party cookies er nødvendige for at få websiden til at fungere og de indsamler ikke nogle af dine personlige data.

De third-party cookies, der bruges på vores webside bliver primært brugt til at forstå hvordan websiden yder, hvordan du interagere med websiden, de holder vores webside sikker, præsenterer reklamer, der er relevante for dig, og alt i alt er de med til at give dig som bruger en bedre oplevelse og øge hastigheden.

hvilken type cookies bruger vi ?

Essential: Nogle cookies er nødvendige for at du kan opleve den fulde funktion af vores webside. De hjælper os med at vedligeholde bruger sessioner og forbygger sikkerhedstrusler. De samler eller opbevare ikke nogle personlige informationer.

Statistik: Disse cookies opbevarer information som for eksempel antallet af besøgende, antallet af unikke besøgende, hvilke sider, der er blevet besøgt,   etc. Disse data hjælper os med at forstå og analysere hvordan websiden yder og hvor der er behov for forbedringer.

På nuværende tidspunkt er denne ikke relevant på vores webside. Marketing: Our website displays advertisements. These cookies are used to personalize the advertisements that we show to you so that they are meaningful to you. These cookies also help us keep track of the efficiency of these ad campaigns.

The information stored in these cookies may also be used by the third-party ad providers to show you ads on other websites on the browser as well.

Functional: These are the cookies that help certain non-essential functionalities on our website. These functionalities include embedding content like videos or sharing contents on the website on social media platforms.

Præferencer: Disse cookies hjælper med at opbevare dine indstilinger og browser præferencer, således du får en bedre og mere effektiv oplevelser med dine fremtidige besøg på denne webside.

Hvordan kan jeg ændre cookie indstillinger?

Skulle du ønske at ændre dine cookie indstillinger senere i løbet af dit besøg, er dette muligt ved at klikke på knappen “privat og cookie politik” knap på din skærm.

Forskellige browser kræver forskellige metoder for at blokere og slette cookies. Du kan ændre indstillingerne i din browser så du kan blokere og slette cookies. Ønsker du at vide mere om cookies, så besøg: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  xxxxx@xxxxxx.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Lise Schlægelberger

liseschlagel@gmail.com