Om mig

Lidt om mig

Mit navn er Lise Schlægelberger Simonsen og jeg bor i Randers i et dejligt rækkehus med mine tre skønne drenge på 6, 9 og 14 år og vores store sorte smukke schæferhund.

For en del år tilbage blev jeg uddannet markedsføringsøkonom, men har altid haft en stor interesse for det kreative univers. Blandt andet har jeg gået på håndarbejdsskole. Jeg elsker, at lave kreative ting med mine drenge. Det er forunderligt og meget inspirerende, at se hvordan de bare kaster sig over tingene med helt åbent sind.

Derudover kan jeg slet ikke lade være med at beskæftige mig med psykologi, selvudvikling og gerne med et spirituelt twist.
For nogle år siden tog jeg en uddannelse som mindfulness mentor.
Min interesse for det spirituelle blev for alvor vakt til live (igen), da jeg begyndte til yoga. Siden har jeg taget en uddannelse som yoga lærer.

Siden 6. klasse har jeg været vegetar. Den gang var det ikke så udbredt, men nu er mine kostvaner blevet moderne 🙂 og det er noget nemmere at være vegetar i dag end dengang.

Naturen er ren meditation. Jeg elsker at færdes ude i naturen og glædes over fornemmelsen af at være i skoven, ved vandet omgivet af træernes eller vandets energi, duften, lydene, farverne. Det giver sjælen plads og sindet ro.

God læselyst

Det er mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.