Fyldte vegetar pandekager
Af denne opskrift bliver der 2 styks fyldte vegetar pandekager
Disse pandekager er super nemme at lave og smager dejligt.
Og skulle der blive en i overskud kan den fryses, så der altid er en vegetarret man kan tage med i byen eller bruge en aften, hvor aftensmaden gerne må være lidt nem og hurtig. Pandekagerne er også gode til gæster, da de kan laves lidt tid i forvejen og bare varmes op.
Ingredienser
- 1 porre
- 1 hvidløg
- 4 store champignon
- Ca. en halv squash
- En god portion rucolasalat
- Chili pasta (Sambal Oelek)
- Olie til stegning
- Salt og peber
- Ost
- Pandekager
Hæld olie en gryde og tænd, så olien bliver varm. Hvidløget hakkes mellem fint og porren skæres i ringe / skiver. Begge dele hældes i gryden med den varme olie. rør rund. Champignon hakkes groft og hældes i gryden til det varme hvidløg og porre. Rør det hele sammen og lad det simre, mens squash hakkes groft og tilsættes. Rør rundt igen og når det hele er varmet tilsættes rucolasalaten sammen med chilipasta, salt og friskkværnet peber. Samt evt. på blandingen for at tjekke om chilimængden er passende.
Tag gryden af varmen og hæld fyldet midt på en pandekage og form det til en aflang pølse. Fyld reven ost ost oven på fyldet. Den revne ost kan være enten cheddar ost eller den ost man bruger til pizza toping (revet mozzarella). Rul pandekagen sammen om fyldet og læg pandekagerne i et ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen ved c.a. 200 grader i ca. 10 minutter. Fyldet er varmt, så det er bare selve pandekagen, der skal varmes op og osten inden i skal smelte. Lige inden pandekagerne tages ud kan man hælde lidt ost på toppen og lade det smelte.
Serveres med cremefraiche, evt. ris og salat. Prøv evt. denne mozzarella salat.
Velbekomme.
One Comment
Pingback: