Efter yoga

Yin yoga og gong bad

Har du prøvet yin yoga og gong bad? Ellers kan jeg varmt anbefale det. Det er en helt fantastisk oplevelse.

Tilfældigt – eller måske netop ikke særlig tilfældigt, faldt jeg over Yogagårdens klasse med yin yoga og gong bad på Facebook. Og jeg er netop hjemvendt. Sikke en dejlig oplevelse.

Yin yoga

Vi lagde ud med yin yoga. Det har jeg prøvet en del gange før og jeg er vild med det. Det er skønt at blive guidet ind i en stilling og ligge og mærke kroppen falder til i stillingen. Have tid til at mærke, hvad der sker i kroppen, hvor er der spænding, er der ubehag, skal noget justeres og fornemmelsen af, at kroppen glider dybere og dybere ind i stillingen. Det er anstrengende, det kræver udholdenhed og tålmodighed. Men læner man sig op ad sin vejrtrækning og bruger den aktivt, vil man opdage, man kan meget mere, end det i første omgang virkede til. Det er en læring, man kan tage med sig ud af yoga shalaen, som med det meste andet yogaen indeholder. Derfor elsker jeg yoga.

Gong bad

Afspændingen var akkompagneret af de to gong. Den ene var en dyb gong med jordens frekvens og den anden en gong med blandede frekvenser. Jeg har prøvet syngeskåle som en del af en yoga undervisning mange gange før, men det kan slet ikke sammenlignes med dette. Det var overvældende og medrivende. Lyden nåede en stor volumen flere gange og det var som om, jeg blev revet med i lyden og der kun var lyd og intet andet lige der. I optrapningen mod lyd klimakset kunne jeg mærke en forventning men også en snigende panik, men så er det vejrtrækningen kom til undsætning og jeg blev båret igennem og revet med. Som en lavine, jeg lod mig flyde med og slap kontrollen, men jeg var hele tiden helt tilstede i mig selv.

Jeg gik derfra med en fornemmelse af rankhed, glæde, energi og styrke i min krop og sind.

En helt igennem unik oplevelse jeg gerne gentager.

Kig forbi Yogagårdens hjemmeside og se om der skulle være et hold for dig.

yoga bukser
Mine skønne yoga bukser

2 Comments

  • Lisa

    Tak for din deling af oplevelsen med Yin yoga og Gong bad Du har forkælet krop og sind med ro, åndedræt og vibrationer og lyd fra de smukke gonger

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.