Vores "nye" entre

Vores “nye” entre

Endelig blev jeg færdig med at lave vores “nye” entre. Det har godt nok trukket ud – 1 år og 4 måneder …. Jeg er ikke noget indretningsgeni, så det tog tid af finde balancen mellem et fint roligt, ryddeligt look og de praktiske behov vi har til vores entre. 3 børn, en mor og en stor hund, har mange ting, der hører til i entreen og vi skulle også have en masse gulvplads, så vi kan være derude allesammen, når vi skal ud ad døren. Projektet blev forholdsvist billigt, da jeg kunne genbruge og finde ting til billige penge.

Men nu er jeg tilfreds! Vi har fået en entre med plads til os alle (måske lige minus hund) og alt har en plads, så det er til at finde vores ting, når vi skal bruge dem. Samtidig synes jeg, vi har opnået et enkelt og ryddeligt look.

Plads til jakker med fine mini garderober
Plads til jakker med fine mini garderober
Sådan så det ud før!!!
Sådan så det ud før!!!

Upraktiske teknikskabe

Teknikskabene var en udfordring. Et 3 fløjet skab i entreen fuld af rør, ledninger og knapper. Der var ikke rigtig plads til noget og slet ikke orden. Men min søde nabo havde fundet en genial løsning i sit teknikskab. Jeg lod mig kraftigt inspirere og pløjede igennem internettet for at finde et skab i de rette dimensioner, der kunne være inde i teknikskabet. Skabet fandt jeg i IKEA. Det kan lige være der, og uden bagbeklædningen, kan jeg stadig komme til den teknik (aner ikke, hvad det er til, men det er nok vigtigt), der sidder bagved.

Før foto: Den ande del af vores 3 fløjede teknik skab
Før foto: Den anden del af vores 3 fløjede teknik skab
Efter grundig eftersøgning på nettet, fandt jeg dette skab, der lige kan være der
Efter grundig eftersøgning på nettet, fandt jeg dette skab i Ikea, der lige kan være der

Alt har en plads i vores “nye” entre

Nu er der plads til mange sko, voksduge og en masse andet helt uundværligt.

Plads til mange sko og diverse
Plads til mange sko og diverse i teknikskabet

De to andre fløje af teknikskabet fik to nye hylder, jeg havde tilovers fra en gammel reol, der ikke kunne hænge sammen mere. Og en indrømmelse – jeg har ikke selv sat de to nye hylde op. Vi tilkaldte familie assistancen med boremaskine og håndværker skills.

Teknik skab med meget lidt plads til opbevaring
Teknik skab med meget lidt plads til opbevaring
Plads til meget mere i vores "nye" entre
Plads til meget mere i vores “nye” entre

3 gange skoletasker fylder en del i en lille entre, derfor ville jeg gerne have fast plads til dem. Det blev dette garderobetræ fra IKEA. Her kan drengene hænge deres tasker efter skole, så gulvet i entreen stadig er frit. Tasker på gulvet har det med at bevæge sig fra stående til liggende position og komme til af fylde en del, så op på væggen med dem.

Alt har en plads i vores "nye" entre
Alt har en plads i vores “nye” entre

Et spejl kan jeg ikke rigtig undvære i vores “nye” entre. Dette enkle spejl er købt i Fakta sidste år og det hænger i en fin lille læderstrop.

Loui kan også få lov at låne taske knagen
Loui kan også få lov at låne taske knagen

En fin lille personlig detalje er pladsen til hunderemmen. Det er min yngste søn, der har været kreativ og lavet denne hunderemsholder til mig i julegave. Den er vist tænkt som nøgleholder, men den udfylder denne funktion til min fulde tilfredshed.

Kreativ krog til hunderemmen
Kreativ krog til hunderemmen

De sorte “kasser” på væggen er fundet i Netto. Her kan jakker hænge både på krog eller på bøjle. Der kan hænge cirka to jakker på hver. På den måde er vi også blevet nød til at begrænse antallet af jakker og en smule, hvilket kun er til gavn. Resten af overtøjet og tilbehør kan være i det nyindrettede teknikskab.

Orden, praktisk og bare så fint
Orden, praktisk og bare så fint i vore “nye” entre

Vi er bare så glade for vores “nye” entre. Og hvorfor var det dog, jeg ikke bare fik gjort det her for længe siden…….? Men nu er det gjort og det er blevet godt. Vi kan være i gangen alle sammen og alt har en plads. Dejligt.

Har du nogle gode fif til indretning af en lille entre, så er du meget velkommen til at dele dem i en kommentar.

Der er mere indretning på By Schlagelberger. Mini make-over af teenageværelse.

Følg By Schlagelberger på facebook og instagram

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.