Butternut græskar

Velkommen til Halloween By Schlagelberger

Endelig oktober – endelig den meget uhyggelige måned med masser af gys og gru.

Halloween By Schlagelberger byder velkommen, hvis du tør være med….

Velkommen til Halloween By Schlagelberger

Vi er vilde med Halloween i vores familie og vi går all in, hvert år. Derfor har vi efterhånden prøvet en del ideer af og fundet på mange sjove indslag. Dem deler jeg her på bloggen i hele oktober måned.

Drengene glæder sig hvert år til at forberede, bage, lave kreative ting, finde på udklædning og ikke mindst til at have besøg af deres venner til en sjov og lidt uhyggelig Halloween fest. En fest, hvor Heksen Hanne helt sikkert blander sig og stjæler børnenes slik, så de må ud på en skattejagt, for at få det tilbage.

Halloween læsning i hele oktober

I hele oktober måned kan du læse indlæg med masser af inspiration, ideer og udførlige vejledninger til en vellykket skræmmende halloween for både børn og voksne.

Vi kommer omkring kreative ideer, en sjov og kun lidt uhyggelig halloweenfest for børn og en lidt mere uhyggelig fest for voksne, halloween skattejagt for børn, frastødende halloween mad, farlig kage, forskrækkelig bordækning, skræmmende udsmykning ude og inde, udklædning for store og små. Du kan læse om emner som blodigt badeværelse, små søde nemme krea spøgelser for børn, liste med forslag til udklædning, spindelvæv af lim, Halloween by (lidt som en nisse landsby – bare lidt mere dyster og med knap så mange nisser), kage pyntet med glasskår og meget andet.

Jeg glæder mig til at dele ud af mine halloween erfaringer og gode ideer.

Hvis der er noget specielt du gerne vil læse om, så skrive meget gerne en kommentar. Og hvis du har en skræmmende eller sød halloween ide, så bliver jeg glad, hvis du har lyst til at dele den i kommentar feltet.

Kan du helle ikke få nok af Halloween, så tjek disse indlæg ud. Kraniekage, Halloween hjemme hos os.

Happy Halloween…..

Gå ikke glip af et nyt indlæg: Følg By Schlagelberger på facebook og instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.