Smukke Mokka
Kender du det?

Ups & ups i ugen, der gik

Et indlæg, der fortæller lidt om, hvordan sidste uge er gået på godt og tja ups. Ups & ups i ugen der gik – hvad gik godt og hvad blev en ups.

Thumbs up

Besøg af tandfeen

Tandfeen kom på besøg – hun huskede det i sidste øjeblik. Hun kommer altid på besøg hjemme hos os og bytter en 20’er for en tand. Altså hun kommer kun, når nogen har tabt en tand og lagt den under puden – eller i visse tilfælde lagt en seddel med at tanden er endt i sandkassen eller i maven…. Men vi undre os gør vi, for hvad gør hun dog med alle de tænder? Er det sådan gebisser bliver til? Eller bliver de genbrugt i munden på ufødte babyer?

Bloggers by Heart

Bloggers by heart er et fællesskab for bloggere og det er et super initiativ. Her er virkelig mange spændende blogs, man kan læse og som blogger er der masser af inspiration og teknisk hjælp at hente. Klik på linket og se hvad Bloggers by Heart har at byde på.

By Schlagelberger hos Bloggers by heart

Mit guld

Drengene var på overnatning hos min kusine og mand i Århus, bare fordi de havde lyst. Drengene er vilde med at komme på besøg i Århus. Dejligt med sådan en omgangskreds, der står med åbne arme overfor mine drenge. Og Århus afdelingen er ikke de eneste, der byder rollingerne indenfor i deres liv. Det er da noget at være taknemmelig for.

Oups!

Fløg mig

Stavefejl på bloggens forside – pinligt! Men kan nu ikke længere fløge By Schlagelberger hos Bloglovin’, nu må man nøjes med at følge på helt almindelig vis. Jeg er sikker på, der må være tale om en sætternisse, der har taget bolig i min Mac. Hvordan skulle sådan en fejl ellers opstå? Bloglovin’ er et cool univers for dem, der er vilde med at læse blogs. Jeg kan helt klart anbefale at tjekke det ud og selvfølgelig at følge By Schlagelberger.

Bananflue invasion

Bananfluer i hobetal! Jeg render rundt og klapper, som om jeg var til koncert hele tiden. Måske opfatter de små bevingede kræ min applaus som en positiv tilkendegivelse rettet mod dem. Men der tager de grueligt fejl. Min hund bliver vildt sur hver gang, jeg klapper en bananflue og jeg ved virkelig ikke, om han har indgået en eller anden alliance med dem. Men klapper dem, det gør jeg altså. Normalt er jeg den, der fanger kravl og pænt følger det udenfor min dør og ønsker dem en lys fremtid. Men bananfluerne er ved at overtage vores hjem! Hvad gør jeg? Gode råd søges og modtages med kyshånd. Skriv endelig et godt råd i kommentar feltet.

Mokka - Sort schæfer
Mokke – bananfluernes forkæmper

Voksne, der er færdige med skole og SFO

Farvel til voksne i skolen og SFO. Jeg vænner mig aldrig til at sige farvel til de voksne, der har betydet noget for mig og mine børn i skole og SFO. I børnehaven kunne jeg heller ikke. Jeg står altid med tårer i øjnene og overbringer en æskechokolade, mens jeg forsøger at finde de rette ord for min taknemmelig, samt ønsket om alt godt fremover uden at virke alt for følelsesladet og samtidig få budskabet igennem.

Læs også de andre indlæg om ups & ups.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.