Roser
Om mig

Ups & ups i forrige uge

Et indlæg, der fortæller lidt om, hvordan sidste uge er gået på godt og tja ups. Ups & ups i sidste uge – hvad gik godt og hvad blev en ups.

Ups – men pyt!

Det ER altså ikke min jakke….

Nægtede op til flere gange mit ejerskab over min egen jakke, som jeg havde glemt til den fødselsdag, jeg nær ikke havde fundet i forrige uge. Heldigvis var fødselaren meget insisterende og efter en nærmere efterforskning, der afdækkede lommernes indhold af hundepølleposer og billet til skolens høstmarked – tja, så var det jo nok min jakke. Og jeg er da i øvrigt rigtig glad for, den er vendt hjem.

Virkelig dårlige isterninger

Mon andre end mig kender til begrebet dårlige isterninger? De giver en frygtelig hovedpine og en værre kvalme næste dag og symptomerne opstår især lørdag og søndag. Nå, men dårlige isterninger kom jeg altså til at servere lørdag aften for mine gæster…. Og det er sært, for jeg havde slet ikke isterninger i min fryser! Undskyld gæster.

Feber og sabeltiger

Jeg var forkølet i sidste uge. Og jeg synes altså, det er så synd for mig, når jeg har feber. Så ynk ynk ynk. Men hvad værre er, min hjerne tåler bare ikke det med feber. Alt bliver så sort og trist og øv. Og her kommer sabeltigeren, så ind i billedet. For min feber og jeg udviklede en teori, der går ud på, at man bliver så trist af feber, fordi man i gamle dage riskerede at blive smidt ud af stammen og dermed ædt af en sabeltiger. Det gav så god mening lige de to dage i sidste uge. Jeg kunne næsten høre sabeltigeren komme listende hen til min seng, men det var bare hunden.

Legos fjernlager i min stue

Det der Lego projekt jeg gik i gang med, er bare lidt større, mere omfattende og fylder mere end først antaget. Projektet går ud på at få samlet alt drengenes Lego i de sæt, de nu engang var tænkt. Måske er det også noget med at få orden på en masse ting, men det er nu en hel anden sag. Jeg estimerer at projekt Lego er færdig til jul – 2021. Og overvejer, om Lego projekt simpelthen bare skal omdøbes til Lego kaos.

Lego projekt
Lego projekt / lego kaos

Ups – yes!

Intet brændte ret meget på

Sidste uge bød på gæster i to omgange – skønt. Det der hverdags mad er jeg ikke altid super fan af at lave. Men gæstemad – det er sjovt. Og mandag var der slet ikke noget, der brændte ret meget på. Og drengene var også glade, for min veninde lavede kød til dem, så de fik veltilberedt kød den aften. Vi fik blandt andet bulgur salat og opskriften kan du finder her på bloggen.

Vegetar ret med bulgur og grønsager. Serveres kold.
Bulgur med grønsager

Indisk aften – alt vel

Indisk aften med veninder – alt gik vel. Mere er der ikke at sige. Altså udover de dårlige isterninger, men det var jo først lørdag, jeg mærkede noget til dem. Se opskrifterne på orange suppe, mango salat og indisk inspireret tomatsalat her på bloggen.

indisk menu
Indisk menu

117 ting

Huskede alle 117 skolerelaterede ting i sidste uge – gave til fødselsdag, biblioteks bøger, gymnastik tøj, svar til fødselsdag, trommestikker. Meget imponerende. Ja, jeg må indrømme, det ikke er hver uge det lykkes. Mon andre kender til det?

Win win

Gæster er ren win win. Får lov at lave vegetar mad, nyde det med andre OG jeg får gjort rent!

Læs også andre indlæg om ups & ups.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.