Kort med iskrystaller

Tidlig julegave til mig fra mig

Black Friday var jeg forbi CC hobbys webshop, for jeg måtte bare eje nogle flere skæreskabeloner til min forholdsvis nye stansemaskine. Den er jo sjovest, hvis man har lidt forskelligt at stanse ud. Og i anledning af julen blev jeg enig med mig selv om, at en tidlig julegave til mig fra mig, var på sin plads.

I denne søde juletid er der jo også andre end mig, der skal have gaver. Med de fine udstansede motiver kan jeg pakke julegaverne ekstra flot ind med fine snefnug og dertil flotte kort .

Men det allerbedste er, at jeg får lov til at kaste mig ud i en masse former og farver og kreativ leg.

Julegave indpakning med iskrystal
Julegave indpakning med iskrystal
3 nye skæreskabeloner
3 nye skæreskabeloner – Tidlig julegave til mig fra mig

Jeg har længe ønsket mig skabelonerne med iskrystaller / snefnug. De er super fine og det er klart dem jeg har fået brugt mest. Der er 6 styks i pakken og man kan fint køre flere igennem maskinen på en gang. “Hullet” efter snefnugget kan også bruges på kort eller som pakke-pynt.

Stjernerne er knap så sæson betonet, så dem skal jeg nok få brugt en masse hele året.

Skabelonen med tekst – Merry Christmas er lidt større, end jeg lige havde regnet med. Og det er helt og holdent mig, der ikke kunne tro, at 7 cm virkelig er øhhh 7 cm… Men det er det altså. Det er lidt stort til de kort, jeg plejer at lave, men måske får jeg en fantastisk ide til, hvordan man kan få det til at fungere. Ellers kan teksten stikkes ind under et gavebånd som udsmykning på en julegave.

Kort med udstandset pynt

Et udvalg af mine kort, hvor jeg har leget med mine nye skæreskabeloner.

Kort med tre iskrystaller
Kort med tre iskrystaller

Cirklerne på kortet er lavet med nogle andre skæreskabeloner jeg havde i forvejen.

Julekort med iskrystal
Julekort med iskrystal

Her har jeg brugt “hullerne” fra udstansningen af et snefnug.

Merry Christmas
Merry Christmas

Gaver med udstanset pynt

De udstansede motiver kan også bruges til at lave fine julegaver med. Her er nogle stykker til inspiration.

Lille pakke med iskrystaller
Lille pakke med iskrystaller
Stor julegave med lys og iskrystaller
Stor julegave med lys og iskrystaller
Merry Christmas
Merry Christmas
Min stanse og prægemaskine
Min stanse og prægemaskine

Rigtig god fornøjelse med dine kreative juleprojekter.

Har du lyst til mere kreativ jul? til og fra kort, kranse af klementin skræl, Julekort af designark, iskrystaller af perler.

Skabelonerne er købt hos CC Hobby og du kan finde deres webside her. Skabelonerne findes ved at søge på skæreskabeloner.

Bruger du stanseskabeloner til dine kreative projekter? Måske bruger du dem på en helt anden måde end mig. Det vil jeg rigtig gerne høre om, så smid en kommentar.

Følg By Schlagelberger på facebook og instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.