Spindelvæv af glitterlim

Spindelvæv af glitterlim

De fineste nemme spindelvæv af glitterlim. Der er uanede muligheder for at lege med farver og glimmer og det er virkelig nemt, at gå til. Det kræver blot noget glitterlim eller lim med farve og en plasticlomme, plus lidt tålmodighed, når limen skal tørre.

Spindelvæv i metallic look

Så enkelt er det

Find glitterlim eller farvet lim på tube og en plastic lomme.

Tegn et spindelvæv på plastic lommen.

Tålmodighed og tørretid.

Det var sådan set det….

Vi fandt sjov lim på tube i Føtex til meget nedsat pris, men ellers kan det købes i hobby forretninger og store supermarkeder.

Hvis du er lidt usikker på at tegne spindelvæv i fri hånd med limen, så er det bare at tegne dit spindelvæv på et stykke papir og lægge det under plasticlommen. Vi tegner først en slags skæv kryds og dernæst flere gennemgående lige streger. Det er selve spindelvævs stilladset. Derefter tegner vi rundt. Om man starter inde eller udefra, er lige meget. Hvis du laver stregerne lidt buet, giver det en fin effekt.

Limen kan nogle gange være lidt svær at presse ud og derfor skal mindre børn måske lige have lidt hjælp.

Er hullet i limflasken meget stort, kommer der selvsagt meget lim ud og strengen bliver tyk. Spindelvævet kan med fordel tegnes stort, så stregerne ikke flyder sammen.

Når spindelvævet er færdig tegnet skal det tørre. Og det skal tørre længe. Det spindelvæv vi lavede med tykke streger, tørrede i flere dag.

Vi gjorde et forsøg med limpistol på plasticlomme og selvfølgelig smeltede spindelvævet helt ind i plastislommen og kan ikke pilles af. Men jeg er sikker på vi finder en anden anvendelse for dette spindelvævskunstværk.

Mislykket forsøg, men ret flot

God fornøjelse med spindelvæv af glitterlim og rigtig hyggelig og uhyggelig halloween til dig og din familie

Der er meget mere halloween på bloggen. Bare kik med her og bliv inspireret til halloween snack, kage, sjov børnehalloween eller en (u)hyggelig fest for de voksne. Eller hvad med 10 halloween ideer mest for børn.

By Schlagelberger er både på facebook og instagram og du er meget velkommen til at følge med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.