Ninja mumie

Snart halloween

Lige om lidt er det oktober og det betyder en masse uhygge, som faktisk er ret hyggeligt. Fordi det er nemlig snart halloween. 

Hjemme hos os er vi helt vilde med halloween og oktober måned bruges i høj grad på at forberede de mest uhyggelige og ganske forskrækkelige halloween fester. Ja fester i flertal – jeg holder både en halloween fest for børn og en fest for de voksne.

Oreo edderkoppe kager
Søde Oreo edderkoppe kager

Halloween klar

Forberedelserne er et hit, ja et sandt eldorado, for jeg er vild med at få lov til at lave kreative uhyggelige ting, kreere skrækkelige rum i huset, bage farlige kager og forberede udklædninger plus alt det andet, der nu en gang høre sig til.

Dette har jeg gjort i en del år efterhånden og ideerne er mange. Dem deler jeg med dig i hele oktober måned. – En ny halloween ide hver dag lige indtil den 31. oktober. Stort og småt. Du kan finde vejledninger, inspiration og ideer. Emnerne er alt fra et uhyggeligt halloween bord, udklædning, (u)lækker halloweenmad, drabelige kager, skræmmende udsmykning ude og inde, aktiviteter for børn og kreative projekter. Det bliver så godt – ja, det bliver ganske ulækkert, uhyggeligt, skrækkeligt, chokerende, kvalemde og nok også en lille smule sødt og sjovt.

Uhyggen breder sig lige om lidt

Allerede nu ligger der masser af halloween inspiration på bloggen, så hvis du bare ikke kan vente med at komme i gang, så hop forbi nogle af de gamle halloween indlæg.

Jeg håber du vil læse med. Og del meget gerne, hvis du har nogle smask uhyggelige halloween ideer. Eller hvis der er noget særligt, du kunne tænke dig, at jeg laver et indlæg omkring.

Rigtig glædelig snart halloween.

Vil du være sikker på at få alle ideerne med, så tilmeld dig mit nyhedsbrev, eller følg med på facebook og instagram.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.