Diy projekter

Nyt legetøj i krea afdelingen

Endelig fik jeg investeret i en stanse maskine og jeg har ønsket mig den længe! Den kan lave cuts og embossing. Cuts vil sige den kan stanse ugler, bogstaver, cirkler og alt mulig andet ud af papir og karton. Embossing betyder, den kan præge i papiret. Det er meget smart, når man laver kort og andre kreative ting.

Tools mini

Denne maskine er den mindste, man kan få, da jeg mest kommer til at bruge den til at lave udsmykning til kort. Den er købt hos Cc-hobby i deres webshop. I tidens løb har jeg handlet rigtig meget hos Cc-hobby. Der er altid hurtig svar på mail og de er søde og meget hjælpsomme.

Den kommer i en pakke, med alt man skal bruge for at komme i gang med det samme. Jeg var lige inde og se en video og derefter kunne jeg snildt finde ud af at bruge den.

I bunden er der en slags sugekop, så den står stabilt, mens man kører plader, papir og motiv gennem valsen. Den står dog ikke helt fast, men det fungerer. Måske er det, fordi det er den lille maskine, jeg har valgt, så sugekoppen i bunden ikke er så stor.

Der skal nok blive til mange timers kreativ hygge med denne maskine.

Starter kit med alt man skal bruge for at komme i gang.

Kort

De følgende kort er lavet med mine nye stanser samt papir og tape fra Søstrene Grene.

Min fine nye ugle
Udstanset ugle og stanse skabelonen

Min yngste søn er ret vild med, at man kan lave bogstaver. Vi måtte straks stanse hans navn ud.

Tillykke
Fine cirkler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.