Mini makeover af teenager værelse

Mini make-over af teenager værelse

Vi flyttede ind for et år siden og det var bare som om, teenager værelset aldrig var blevet sådan rigtig cool og færdigt. Det trængte simpelthen til en omgang: hurtig mini make-over af teenager værelse.

Efter sommerferien lavede vi et forsøg, hvor min ældste søn selv måtte holde sit værelse uden min indblanding. Forsøget skulle vare indtil efterårsferien. Mit måske naive håb var, at han på et tidspunkt ville erkende, at mine standarder er de helt rigtige: At det er mega fedt at kunne gå på gulvet, have rent tøj i skabet og at tøjet i skabet ligger i pæne bunker. Denne erkendelse indtraf ikke rigtigt.

Før makeover
Mini make-over af teenager værelse er tiltrængt

Men på trods af vores manglende enighed om værelses standard, har jeg fået lov til at give mig i kast med en mini make-over af teenager værelse. Og jeg har frie hænder!

I gang med at tømme værelset
I gang med at tømme værelset

Listen:

  • Første indsats var at tømme værelse for alt, hvad jeg selv kunne flytte ud. Der var kun sengen tilbage. Det er en god ide at tømme et rum så meget som muligt, inden man går i gang med at flytte rundt på tingene.
  • Undervejs blev der sorteret en del fra. Jeg har ikke smidt meget ud, med mindre det var i stykker. Der står en kasse og venter på Oliver kigger den igennem og selv bestemmer, hvad der skal smides ud. Jeg tænker, det er en god læring selv at sortere tingene, men også overkommeligt, fordi det kun er en enkelt kasse.
  • Så stod den på grundig rengøring af gulv, lister, vægge, vindue, karme, fast skab. Ting og møbler blev vasket af inden, de kom på deres nye plads.
  • Møblerne fik nye pladser. Jeg havde brugt nogle dage på at tænke over en ny opstilling. Og min tommestok var en vigtig deltager under selve omrokeringen.
  • Småting, bøger m.m. blev lagt i bunker med lignende genstande og derefter lagt i kasser eller stillet i samme område. Det giver godt overblik, at ting af samme art befinder sig samme sted.
  • Skabet med tøj blev gennemgået, sorteret og tøjet lagt pænt på plads. Kasser til strømper, underbukser, hatte, underlige genstande er en god ide, da det skaber mere orden og overblik.
  • En tur ud og handle blev det også til. En sengelampe, tv vægbeslag og en ramme til fodbold blusen med sej autograf fra en landsholdspiller.
  • Min onkel kom forbi med sin boremaskine og fik monteret tv beslag og billeder.

Nu er værelset cool, ryddeligt og praktisk. 3 i en – yes!

efter Mini make-over af teenager værelse
Efter mini make-over af teenager værelse kom valgplakaten op på væggen
Nyt look på værelset
Nyt look på værelset

Indkøb:

Tv vægbeslag: Bilka til 199 kr.

Ramme: jysk til 119 kr.

Sengelampe: Fra Jem og Fix til 99 kr.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.