Male på sten

At male på sten er nemt at gå til og kræver ikke alverden af udstyr. Samtidig kan man bruge alle de fine sten, som mange børn er vilde med at samle sammen alle mulige steder. Tusserne kan man få i mange prisniveauer. De tusser vi bruger, er købt i Føtex og de virker helt fint.

Male på sten
Fine og sjove sten

Tusserne blev egentlig købt til vores telttur, så vi kunne sidde i teltet og hygge med at male på sten, vi havde fundet på stranden. Det viste sig dog, at vi slet ikke fik tid til det på teltturen. Men da mine drenge så tusserne, var de straks klar til at afprøve dem. Vi havde bare ikke lige samlet nogle sten… Men vores lille bitte have er på overraskende vis ganske leveringsdygtig i sten herunder lidt rester, fra da huset blev bygget.

Stenene skal først vaskes, så al jord, sand og skidt kommer af. Derefter skal de tørre. Det går meget hurtigt, hvis de ligger ude i solen en sommerdag. Nu er det bare at gå i gang med at lege med farver og finde på mønstre og væsner. Måske har stenen en bestemt udformning, så den næste beder om at blive til en bille, eller man kan bare bruge stenen, som var den et stykke papir. Fri leg – det er skønt.

Hvis man ønsker, farven skal holde til vind og vejr, kan man give den en gang lak. Det har vi ikke gjort, men de er stadig fine og klare i farverne, her 2 måneder efter de blev lavet og de har ligge udenfor hele tiden.

God fornøjelse

Bliv opdateret hver gang, der kommer et nyt indlæg. Følg By Schlagelberger på Facebook og Instagram

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.