Kiks i køkkenet

Det sker for alle

At det sker for alle, er selvfølgelig min påstand, men jeg tror selv den dygtigste, engang imellem laver kiks i køkkenet (eller andre steder). Det er måske bare ikke så tit det, vi viser frem og det er i grunden en skam, for det kan der komme en del sjov ud af.

De brændte muffins

En dag havde jeg glemt nogle muffins i ovnen. Det sker jævnligt, at noget brænder på, falder sammen, ikke hæver, tabes, glemmes eller på anden måde slet ikke bliver, som jeg have tænkt mig.

Kiks i køkkenet - brændte muffins
Kiks i køkkenet – brændte muffins

Nå men, de her meget sorte muffins smed jeg på Facebook, og jeg fik mange glade og sjove kommentarer bagefter. Mange sagde, det var dejligt at se, der også er andre, der kikser ind imellem. Og det er det jo også. Det er befriende, når man oplever, at andre også laver fejl, glemmer, kikser og er uperfekte.

Derfor håber jeg med disse små foto og historier, at mine læsere mærker, at vi er mange, der er uperfekte. Og det er bare helt ok. Ja, tit kan der blive en sjov historie ud af det, som holder meget længere, end kagen ville have gjort – hvis den altså kunne spises :-).

De glemte kartofler

Det skulle have været vores aftensmad…. Vi fik noget andet den dag.

Well done kartofler
Well done kartofler

Ruin

Denne kage var til min yngste søn, der skulle have den med i skole i anledning af hans fødselsdag…. Det skulle have været en flot borg, det blev af uvisse årsager til en ruin. Den smagte dog fin – vi fik uventet, men meget velkommen kage den aften og Felix fik en anden kage med i skole.

En kage i ruiner
En kage i ruiner

Meget langtidsbagte tomater

Og et var endda til gæster! Men mine gæster er efterhånden vant til, der altid er en eller anden ting, der kikser. Og vi blev jo mætte alligevel. Så pyt med at tomaterne blev til kul, vi havde en hyggelig og sjov aften alligevel.

Meget langtidsbagte tomater
Meget langtidsbagte tomater

Følg By Schlagelberger på facebook.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.