Juletræspakkekalender - glædelig december

Juletræspakkekalender

En pakkekalender i december er bare så hyggeligt. I tidens løb har jeg lavet en del pakkekalendere, til både børn og voksne. I år har jeg lavet denne juletræspakkekalender til min kæreste og den blev modtaget med stor glæde. Nu må vi så se på glæden, når alle de små pakker er pakket op ;-).

Fine pakker
Fine pakker

Pakkekalender til børn

Mine børn får pakkekalender hvert år. Nissen kommer om natten og lægger en lille gave i strømpen, der hænger uden på deres dør. Og ja, nogen gange har jeg da lidt fortrudt, at nissen startede denne tradition. Men det var dengang, jeg kun havde et barn og 24 pakker er da lige til at overskude. Nu er jeg oppe på 3 x 24 pakker plus det løse. Men det er sådan en hyggelig juletradition, så nissen og jeg er blevet enige om at forsætte. Desuden har det den bivirkning, at det går så nemt med at komme ud af fjerene i december….

Pakkekalender til voksne

Og hvad er det løse så? Jow, det er da hunden, som nogle år sandelig også er blevet begavet med 24 pakker. Nu er han blevet så “voksen”, at han må nøjes med advents gaver – hunden altså. Det løse har også været en veninde, en niece, en kæreste og en meget sød dame.

Niecen var super nem at finde på pakker til. Når man er 17 år, er 24 pakker i pink med fest kit et hit. Den søde dame fik en masse ting til en julemåned i køkkenet og det gav bonus i form at lækre småkager.

I år er det kæresten, der er den heldige modtager af en Juletræspakkekalender. Da alle pakker var pakket ind og pyntet, drog jeg afsted med en kasse og et kunstigt juletræ (lidt kitschet) og fik lavet en julet anretning lige der midt i hans stue. Og hvad er der i? Ja, det kan jeg jo ikke helt afsløre her på www. Det kunne jo tænkes han læser med….. Men jeg kan sige så meget, at der er til smagsløgene, til bilen, til hunden, til træet, til kroppen og til vindueskarmen.

Juletræspakkekalender klar til afgang
Juletræspakkekalender klar til afgang

Har du lavet en pakkekalender i år og til hvem og hvordan ser den ud?

Rigtig glædelig december

Vil du have mere jul, så se også indlægget om til og fra kort.

Følg By Schlagelberger på facebook.

Juletræspakkekalender
Juletræspakkekalender

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.