Jule lys

Jul by Schlagelberger

En december fyldt med inspiration til en kreativ og vegetarisk jul. Fra 1. december og frem til jul vil der være skuet helt op for den hyggelige og kreative Jul by Schlagelberger.

Der skal jules i køkkenet og under træet. Der skal jules sammen med børn og der skal jules ude og inde.

En december fyldt med jule inspiration, der blandt andet kommer til til at handle om jule kort, jule pynt, hvad spiser en vegetar juleaften? At holde juleaften den 23.12., at undvære mine børn juleaften, nem risengrød, hjemmelavede julegaver med børn, traditioner, gaveindpakning plus en masse andet. Og helt sikkert en masse jul for børn.

En masse jul by Schlagelberger
En masse jul by Schlagelberger

Det er skønt at se, hvordan mine børn er kreative på en let og legende facon. Så pyt med de laver en julealien, når jeg havde troet, vi skulle lave juletræer. Bare de oplever glæden ved former og farver, nyder deres evne til at tænke kreativt samt glæden ved at være i fordybet. Det er ret fantastisk at se, hvad vi hver især kan få ud af stjernestrimer og glimmerdrys.

Jul med ro på

Der skal også være plads til traditioner, familie, hygge, julemad, julekalender. Det hele kan gå hen og blive en smule presset, for man skal have tid til så meget, der er dejligt og hyggeligt. I år vil jeg forsøge at undgå alt for meget julestress. Derfor startede jeg tidligt med at købe de første julegaver, kalendergaver, planlægge jule dagene samt at finde julepynten frem. Vi kunne altså ikke vente med at jule til 1. december, tilgengæld håber jeg, vi kan jule med ro på.

Jeg glæder mig rigtig meget til at jule med mine læsere. Har du en ide til, hvordan man kan jule, så skriv endelig en kommentar. Jeg vil se frem til at læse den.

Rigtig glædelig december

Vil du læse om pakkekalender? Så læs med her.

Følg By Schlagelberger på facebook.

Mokka med nissehue
Mokka med nissehuse

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.