Maleficent

Halloween uden filter

Nogen gange kommer jeg til at virke som om jeg har mere styr på tingene og er mere overskudsagtig, end jeg er og føler mig. Det var tilfældet i lørdags til halloween komsammen. Det er sådan set ikke min hensigt, men jeg elsker bare at arrangere og hitte på. Derfor dette indlæg om halloween uden filter.

Noget af det, jeg gerne vil med denne blog, er nemlig at gøre op med det perfekte. Det uperfekte er også godt og mere overkommeligt. Omend det at slippe kontrollen kan virke ganske uhyggeligt, så netop derfor er det jo et perfekt tema til en halloween komsammen.

Halloween veninde

Veninder til halloween
Halloween veninder

Min veninde havde læst mit indlæg, da hun kom til halloween hos os i lørdags. Hun var så sød at komme lidt før og hjælpe mig færdig. Jeg slyngede ud, at det var skønt, hun kom og jeg indrømmede, at der havde været en del at se til og lave, samt at jeg jo nok havde stresset en smule. Hun slog en herlig og ærlig latter op og måtte straks påpege mit indlæg om at planlægge en halloween, hvor man slet ikke behøver være perfekt og ikke skal stresse. Der var en vis modsætning, måtte jeg erkende. Det er tydeligvis nemmere at give råd end selv at efterleve dem ;-). Dog vil jeg nævne, at jeg er kommet langt ad den uperfekte vej de sidste år, netop ved at bruge nogle af disse råd. Rom og halloween blev bare ikke bygget på en dag.

Og jeg måtte le med min veninde. For hun har jo ret. Alle mine halloween indlæg kunne ose af overskud og tjek på tingene. Trods købe dej og købe guacamole. Men det er ikke lutter overskud, coolness og styr på det hele på den perfekte Martha Stewart måde. Desværre. Eller måske ikke desværre.

Så her kommer min halloween komsammen uden filter.

Halloween uden filter

Vejrudsigt – øhhhh

Udover købe dej, købe sovs og købe guacamole, så måtte jeg meget hurtigt planlægge ny slikjagt, fordi jeg ikke havde tjekket vejrudsigt. Det regnede i stride strømme hele aftenen. To nøgler fra skatte jagten mangler stadig. Måske fordi metaldetektoren ikke kunne finde dem, fordi de ikke indeholder detektor venligt metal. Børnene så tv (uhhh jeg har svært ved at indrømme det, kan jeg mærke), fordi tidsplanen ikke holdt og der var for meget tid (kan der virkelig være det?) grundet slikjagten blev ca en halv time kortere end beregnet.

Find inspiration til en skattejagt på bloggen.

En hurtig redning af slik jagt
En hurtig redning af slik jagten. Det så nu bedre ud i mørke…..

Grønne ben, horn og selvlysende ansigt

Mine børn smed deres udklædning kort efter, gæsterne kom. Jeg holdt stædigt ved min meget varme Maleficent horn hat og jeg ved virkelig ikke, hvad forældrene har tænkt, da de hentede deres børn og jeg stadig rendte rundt med grønne ben og horn på hovedet. Min selvlysende ansigtsmaling kom kun til sin ret, fordi jeg stillede mig ud på toilettet i total mørke. så kunne gæsterne ellers komme ud på skift og nyde mit flourescerende ansigt.

Så slip dog!

Kranie kagen nægtede at forlade dens form og kom kun ud efter en tur i fryseren natten over. Heksefingrene blev flade i år og jeg erfarede, at dej med meget smør i skal hurtig i ovnen… Og det er jo altid godt at erfare noget nyt. Vi blev dog enige om, at heksen nok havde fået sine fingre i klemme….

Kranie kage med flormelis drys
Kranie kage med flormelis drys

Bord dæk dig

Bordet var fint dækket men, der var ikke stole nok, glassene var strøet med let hånd hen over bordet og af forskellig art. Tallerkner – skal man også have det? Ja, det skal man. Men man kan sagtens spise selvom servicen omfatter 4 forskellige slags tallerkner.

Glas strøet med let hånd
Glas strøet med let hånd – meget uhyggeligt sådan at slippe kontrollen

En ballon er vel en ballon

Ballonerne var mega seje med lys i. Eller det vil sige, der var ingen lys i, for de var fra sidste år og noget må være sket, for lyse kunne de ikke. Men balloner kunne de godt være.

Det er hår fra en varulv!

Første salen nåede jeg simpelthen ikke at støvsuge og da vi har hund, kan man godt se, hvis det er to dage siden, jeg har kørt en tur med min støvsuger. Men sådan nogle sorte hundehår kunne jo ligeså godt stamme fre en varulv, ikke?

Total afslapning og mudderbad

Dog fik jeg luftet min hund med en lang dejlig afslappende rolig gåtur. Han (hunden) hoppede dog i vandet og var møgbeskidt, da han skulle i bilen bagefter…. men jeg fik holdt et par kaffepauser, så helt skidt var det heller ikke.

Alt var godt

Men trods alt dette var det en af de aller bedste børne halloweener, jeg har holdt. Jeg hyggede mig og slappede af. Børnene var skønne, glade, deltagende og morede sig. De voksne var glade og vi hyggede os. Og da gæsterne tog hjem, var jeg ikke blæst i hovedet, som jeg nogen gange har været. Jeg var glad og havde overskud til at lufte min hund og mine børn. Det var bare en dejlig uperfekt aften.

Så en stor tak til min ærlige og skønne veninde.

Bordækning
Borddækning
Køkken kaos
Køkken kaos

By Schlagelberger er på Facebook og du kan finde bloggen lige her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.