Ja det er sørme hårdt at fjerne hæk.

Hårdt arbejde fornægter sig ikke

Sådan en lørdag formiddag kan man jo ligeså godt bruge i hyggeligt selskab sammen med veninden, hendes familie og ikke mindst hendes hæk. En stor hæk – meget stor. Vi snakker Tornerose størrelse! Dog synes jeg ikke vi så noget til hverken Tornerose eller prins…. eller måske jeg bare ikke kiggede godt nok efter. Men som bekendt: Hårdt arbejde fornægter sig ikke. Og vi havde en super hyggelig og sjov dag.

Tornerose hækken står nyklippet og strittende.
Den dejlige have med den noget strittende syren hæk.

Min veninde og hendes mand (måske Tornerose og prinsen) bor på en større ejendom med kæmpe have og ca. 27 km hæk. Den skulle klippes ned. Hækken altså. Og der skulle køres hækaffald til næste års Sankt Hans bål. Det bliver et meget stort bål…

Der er læs på til sådan en da med arbejde i haven.
Der er altid plads til en pind mere. De skal bare plantes i traileren….

Det blev en hyggelig og sjov formiddag og middag. Men en tur på havetraktor er jo altid en fornøjelse ;-). Frokosten var der tænkt på og der blev serveret en lækker kartoffelsuppe. God ide sådan en dag, med en ret, der kan stå og passe sig selv lidt i gryden og er mættende.

Tornerose på sin traktor - en dejlig dag i haven.
Måske er det Tornerose, der kører traktor?

Fælles arbejde

At lave ting sammen er en dejlig måde at være sammen på. Der er måske ikke plads til de store dybe samtaler, men bare det at være i hinandens selskab, grine som små piger og udføre noget sammen, det er en skøn fornemmelse.

Ideen med at indkalde venner og familie, når der er stor opgaver, der skal løses, er jeg stor fan af. Der er noget over at udføre en fælles opgave sammen. Jeg har tidligere indkaldt til både flytninger, maling, fælles fester, indhegning af have m.m. Men også de mindre ting kan man vel med fordel bede om hjælp til. Og faktisk gør man sine omgivelser en tjeneste, når man spørger om hjælp. Det er nemlig bevist, at en af de ting, der gør mennesker lykkelige, er at hjælpe andre. Så endnu en gang må jeg konstatere at Hårdt arbejde fornægter sig ikke….. 😉

Har du en ide til et sjovt eller hyggeligt fælles projekt. Eller har du gode oplevelser med at invitere gæster til arbejdsprojekt? Skriv meget gerne en kommentar.

Arbejdsdag i høj sol, en smule regne og skønt selvskab. Selv Sankt Hans bålet blomstrede den dag.
Selvsået Græskarblomst i næste års sankt Hans bål – man bliver da bare lidt glad.

Følg By Schlagelberger på facebook og instagram

Vil du lære mig en smule bedre at kende, så kik forbi dette indlæg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.