
Græskarsuppe
Efterår, oktober, halloween og tid til græskarsuppe.
En lækker suppe i den smukkeste farve med hokkaido græskar, fløde, chili og appelsin. Suppen her er lavet med udgangspunkt i en af mine absolutte favorit supper. Nemlig orange suppe – opskriften finder du her.
Hvad skal der i
1,25 L vand
2,5 dl piskefløde
4 gulerødder
2 appelsiner
1 hokkaidogræskar
Chili efter behov
2 rødløg
4 fed hvidløg
1 grønsagsbouillon terning
Salt og peber
1 skvis olie til at stege løgene i

Hvordan
- Svits løg og hvidløg i lidt olie
- Tilsæt gulerødder, hokkaido græskar
- Pres saften ud af appelsinerne og si kernerne fra og hæld appelsinsaften ned til grønsagerne
- Hæld 1 litervand i suppen sammen med en grønsagsbouillon terning
- Lad suppen stå og simre i en times tid på lavt blus
- 2,5 dl piskefløde tilsættes
- Smag suppen til med salt, peber og chili
Server græskarsuppen med friskhakket persille og brød croutoner.
Velbekomme og god fornøjelse
Der er meget mere halloween på bloggen. Bare kik med her og bliv inspireret til halloween snack, kage, sjov børnehalloween eller en (u)hyggelig fest for de voksne.
By Schlagelberger er både på facebook og instagram og du er meget velkommen til at følge med.
2 Comments
Pingback:
Pingback: