Hjerte hjem

Farvel og tak til 2021

En status over det forgangne år

Ja i den grad!!! Farvel og tak til 2021. Det var hardcore at komme igennem, men vi gjorde det!

2021 var bestemt ikke det sjoveste år, jeg har haft. Det bød på mange udfordrende indslag, som jeg umiddelbart gerne have været forude. MEN MEN MEN det var sørme også et lærerigt år. Set i bakspejlet.

Udfordringerne kom udefra og krævede, at jeg stod stærkt og tog hurtige og store beslutninger på familiens vegne. Og det havde jeg nok brug for. Brug for at mærke styrken og være handlekraftig. Sådan er det jo nogle gange – udvikling kommer grumt pakket ind.

Som du måske ved, bor jeg alene med mine 3 børn, derfor var der kun mig til at træffe beslutningerne, arrangere flytninger, hænge lamper op, sige fra, styre økonomien og være der for børnene. Det er gamet for alle enestående forældre. Så gælder det om at bede om hjælp og huske på, at der er kun en vej og det er fremad. Du kan godt og det skal nok gå.

Vi prøvede blandt andet en omgang skimmelsvamp i efteråret og det i så slem en grad, at vi måtte flytte. Der var ikke andre muligheder. Skimmel er giftigt at bo i og vi blev syge. Heldet var med os og vi bor nu i et dejligt rækkehus i en boligforening med søde naboer, tæt på byen, tæt på skolen, nybygget og med dejlig park som vores nabo. Stor taknemmelighed over vi fik denne mulighed, da vi stod i en meget presset situation.

Sådan kan det se ud, når ens tøj deler skab med skimmel….

Det hårde og svære kommer let til at fylde, men vi havde også mange fantastiske oplevelser. Skøn sommerferie med masser af dejlige oplevelser i skønt selskab. Blandt andet en lækker kanotur på Gudenåen. Sjove og hyggelige gæstebud til fødselsdage, halloween og bare fordi. Dejlige dase dage i haven og masser af familie hygge.

Desværre betød alle omvæltningerne og udfordringerne også, at der blev mindre tid til træning, kreativitet og ikke mindst til bloggen. Heldigvis er der nu næsten et helt år, hvor jeg kan boltre mig i yoga, løb, kreativitet og nyde min blog.

2021 udbytte

Selvom året var hårdt og som vi siger i Randes – træls, så var der også et udbytte.

  • Der var mennesker, der viste deres omsorg, støtte og hjælp praktisk. Også mennesker fra helt uventet kant. Det fylder mig med en stor taknemmelighed.
  • Jeg genfandt min styrke og mod og tog et stort skridt i min egen udvikling.
  • Troen på mig selv voksede og har givet mere balance. Troen på, at jeg kan selv.
  • Der blev en anledning (faktisk en nødvendighed) til at rydde ud i alle vores ting, for ellers kunne vi simpelthen ikke være på vore 114 kvm. Denne decluttering er stadig i gang og jeg er på ingen måde vild med at smide ud, men hvor er det skønt bagefter.
  • Et nyt dejligt hjem.
Vores nye hjem
Vores dejlige nye hjem

Opsummeret blev 2021´s udbytte altså: Taknemmelighed, styrkede relationer, styrke, handlekraft, mod, nyt hjem samt en omfattende omgang declutter. Farvel og tak til 2021, du var et sejt bekendtskab, men også lærerigt.

Det er gode ting at tage med sig ind i 2022. Så jeg byder 22 velkommen og ser frem til et år, hvor vi skal bygge fundament og bare nyde et lidt lettere liv med leg og latter.

Har du lavet et tilbageblik eller en status over 2021 og vil du dele dine erfaringer, udfordringer og læreringer? Så skriv endelig en kommentar og jeg vil glæde mig til at læse med.

Mine bedste ønsker til dig.

Må 2022 blive et år med lykke, latter, leg og lethed.

Gå ikke glip af et nyt indlæg: Følg By Schlagelberger på facebook og instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.