Græskaret kaster op
Halloween tema,  Vegetar opskrifter

Brækkende Græskar

En meget delikat udgave af nachos og guacamole eller helt sikkert et sjovt indslag til halloween. Dette brækkende græskar er lavet af et hokkaido græskar. Men man kan også lave det med et af de store græskar, man ofte bruger til at lave græskar hoveder af, så skal der bare laves lidt mere guacamole, så det passer med størrelsen på græskaret.

Et skræmmende indslag til uhygge for både børn og voksne.

Brækkende græskar
Brækkende græskar

Hvad skal der bruges til et brækkende græskar?

  • 1 Hokkaido eller almindelig græskar
  • En pose nachos
  • 1 glas færdiglavet guacamole
  • 4 Små tomater
  • 1/4 bæger Cremefraiche

Hvordan

  • Skær bunden af græskaret så det kan udhules med en ske. Fyldet kan bruges til supper og kernerne kan ristes med lidt salt, så gem det endelig
  • Skær et ansigt i græskaret. Munden skal være i en tilpas højde så de er muligt at få guacamolen til at komme ud af munden
  • Hak tomaterne
  • Rør guacamolen op med cremefraiche og de hakkede tomater
  • Læg græskar hovedet på et fad. Gerne aflangt eller ovalt. Måske skal forsiden af græskaret hæves en smule, så munden kan se over guacamolen. Jeg brugte en pose klemme og sørgede for den blev helt dækket af guacamole.
  • Hæld guacamole ud foran græskaret, så det ser ud som om det kommer ud af græskar munden
  • Arranger nachos langs siderne

Det var det. Så er græskaret med kvalme klar til at blive serveret.

Bagefter kan det fine lille græskar hoved sættes udenfor og halloween pynte.

Se flere halloween opskrifter og find inspiration til en skræmmende halloween her på bloggen.

Oreoedderkopper Guide til halloween for børn Halloween Heksefingre Pizza med spøgelser eller edderkopper skattejagt

God appetit, hvis muligt

Følg By Schlagelberger på Facebook

Græskaret har fået det bedre i den friske luft
Græskaret har fået det bedre i den friske luft
Brækkende græskar med baggrund
Græskar med nachos og guacamole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.