Bordkort i sort og hvid

Bordkort i sort og hvid

Disse bordkort i sort og hvid, lavede jeg til min søns konfirmation. Det kan være lidt svært at hive ret mange ønsker ud af en konfirmand, når det kommer til borddækning og pynt. Jeg var så heldig, at jeg fik et farvetema at gå efter. Resten havde jeg frie hænder til.

Bordkort i sort og hvid
Bordkort i sort og hvid

Skal du holde fest, hvor der skal være bordkort, kan man købe dem færdige, men man kan også selv let kaste sig ud i projektet, så de passer præcist til tema og farver. Det er et hyggeligt og overkommeligt projekt, der ikke kræver, at man har en masse krea ting i forvejen.

Dette bordkort er i flere lag, så der er plads til et menu-kort mellem det stribede og det sorte lag, hvis man ønsker det.

Det er rart at have disse redskaber:

  • Skæremaskine
  • Hulmaskine
  • Saks
  • Hvid fine-liner
  • Evt. dobbeltklæbende tape

Følgende materialer er blevet brugt:

  • Læder snor eller anden sort kraftig snor
  • Manilla mærker i sort
  • Stribet papir
  • Sort karton

Start med at skrive navn på manilla mærkerne med den hvide fine-liner. Det er meget nemmere at gøre inden kortet samles. Min håndskrift er lidt som en læges eller en dreng i 2. klasse, så jeg fik hjælp af min kusine, der har en fin og læselig håndskrift.

Derefter laves der hul i både det sorte og det stribede lag. Hullet skal laves på den korte led og i midten. Man kan bruge øjemål eller måle sig frem.

Hvis der skal menu kort i, limes det nu på det sorte karton. Brug enten dobbeltklæbende tape eller en almindelig limstift. Vær opmærksom på menu kortet skal være en smule mindre end det stribede papir, da det ellers stikker udenfor kanten, når kortet er færdigt.

Bordkortet samles ved at føre snoren gennem det sorte karton, det stribede og til sidst manilla mærket. Bind en knude ude i enden.

Bordkortet kan enten ligge på side-tallerkenen eller stå op ad glasset.

Materialerne til bordkortet er købt hos CC-Hobbys internet butik og i Bilka.

Har du lavet nogle seje, flotte eller sjove bordkort og har du lyst til at dele dem, så er du meget velkommen til at lægge dem op i en kommentar.

God fornøjelse!

Der er flere kort lige her.

Følg By Schlagelberger på facebook og instagram

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.