Rutsjebaner i W&W

Børnefødselsdag i Water&Wellness

Helt ærlig, jeg synes, det kan virke noget overvældende at holde børnefødselsdag for klassen. Måske er jeg ikke den eneste? Jeg vil virkelig gerne gøre det så godt som muligt for mine drenge, men det er en stor mundfuld at stå alene med. Da min mellemste søn længe har haft et stort ønske om at holde børnefødselsdag i Water&Wellness greb jeg muligheden for at holde fødselsdag med en anden forældre og dermed dele opgaver og udgifter, samtidig med min søn fik den fødselsdag, han så længe havde ønsket sig.

Fælles projekt

I juli skrev jeg på forældreintra, om nogen kunne være interesserede i at holde fælles børnefødselsdag i et badeland. Der var ikke rigtig nogen, der meldte sig. Heldigvis kom jeg til at tale med en mor fra klassen, der gerne ville være med, men da drengene havde fødselsdag med et halvt års mellemrum, måtte vil finde en dato midt i.

Vi fordelte de få opgaver i mellem os: Den anden mor stod for invitationer, Jeg stod for kontakten til Water and Wellness. Og ja, det var vel næsten det eneste, vi skulle planlægge. Så nemt.

W&W

Børnefødselsdag i Water and Wellness
De sørgelige rester

I Water&Welness blev vi modtaget af en meget sød og imødekommende receptionist og selvom vi stod med 9 drenge med lyd på, følte vi os velkommen. Der er familie afdeling og aflåste skabe, så det gik nemt med omklædningen. Der er selvfølgelig livredder sådan et sted, men derfor holdt vi nu alligevel meget øje og gik rundt og tjekkede, at alle var ok. Og det var de selvfølgelig. Der er ellers liggestole langs kanten, så man kunne i princippet bare ligge og slappe af, mens børnene morer sig. Jeg fortrød nu næsten, jeg ikke var hoppet med i vandet, men der var bedre overblik fra kanten.

Der er 4 bassiner samt to store vand rutsjebaner. I legebassinet er der udgang til en udendørspool og inden dørs er der strømkanal og mange forskellige legeredskaber i skum. Man kan gratis låne bælter og plader.

Efter badning blev der serveret kyllingeburger med saftevand og kage. Alle børn fik en madkasse med hjem og de to fødselarer fik hver en gave (et gavekort til W&W på 50 kr).

Det har været absolut den nemmeste fødselsdag, jeg har holdt til dato og min søn strålede. Vi fik en utrolig venlig velkomst og sød betjening til spisningen bagefter.

En allertiders børnefødselsdag i Water&Wellness.

Water and wellness
Water and wellness

Læs mere om W&W på deres hjemmeside lige her.

Følg By Schlagelberger på facebook.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.